Junioriværksætteri - tag skridtet videre!

Junioriværksætteri er for jer, som har arbejdet med Projekt Edison eller Next Level og som ønsker at udvikle og undersøge om jeres idé kan blive til virkelighed. Gennem processen vil I udvikle jeres kompetencer indenfor iværksætteri, innovation og entreprenørskab.

Junioriværksætteri er udformet så du har mulighed for at arbejde med det uden for skolen. Dette forløb kræver altså ikke en lærer. Dog kan det sagtens bruges i skolen, f.eks. i valgfag, ungdomsskoler eller særlige tilbud i kommunen.

 

For at deltage i Junioriværksætteri er det vigtigt, at I allerede har været igennem et forløb og allerede har en idé at arbejde videre med.

 

Undervisningsmaterialet

Undervisningsmaterialet er designet til at hjælpe med at udvikle jer og jeres idé igennem hele processen. Materialet er opbygget af fem kapitler. I bestemmer selv, om I følger kapitlerne kronologisk eller om I ønsker at springe imellem dem.

 

Til hvert kapitel er der en vejledning efterfulgt af øvelser, som skal tage afsæt i jeres projekt og idé. I materialet finder I også videoer og andet inspirationsmateriale.

 

Formålet med undervisningsmaterialet er at klæde jer på, så I efter forløbet er klar til jeres videre iværksætterrejse.

 

I arbejdet med processen lærer I en masse om jer selv, innovation, entreprenørskab og iværksætteri på en sjov og anderledes måde.

I finder materialet lige her.

 

Events

Når I deltager i Junioriværksætteri har I mulighed for at deltage i en række spændende events, arrangementer og webinarer, der alle har til formål at udvikle jeres viden og kompetencer.

 

Ved udvalgte events har I mulighed for at deltage og præsentere jeres idé til konkurrencer, hvor I kan vinde penge,til udvikling af jeres idé.

 

Her på siden vil vi løbende opdatere med nye muligheder for events, I kan deltage i.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Kontakt

Vil du vide mere om Junioriværksætteri og høre om mulighederne både i og uden for skolen, så kontakt Programleder Henrik Thise på henrik@ffefonden.dk eller 3123 0996